Ondernemers Coaching

De Slimme Ondernemer

creëert maatschappelijke waarde en een goed inkomen


hoe doe je dat?

Er zijn altijd mogelijkheden

  • Het is een avontuur om echt te doen wat je het liefste doet. Daar een goed inkomen mee verdienen is andere koek. Veel zelfstandigen verdienen een schijntje. Zit jij ook met een pegelprobleem? Ik denk dat je dat graag wil oplossen. Maar hoe doe je dat? 
  • Als businesscoach bij Qredits microfinanciering heb ik jaren ervaring opgedaan over wat werkt en wat niet voor allerlei kleine ondernemers. Van pottenbakker tot uitgever, van zilversmid tot fotograaf, van modewinkel tot ict-adviseur. 
  • Bovendien ben ik heel mijn werkend leven zelf bewust zzp'er geweest. Ik ken alle ups en downs, het optimisme en de valkuilen, de stress en de veerkracht, het failliet en het succes.
  • Al die kennis en ervaring maak ik nu speciaal beschikbaar voor Zentrepeneurs, de bijzondere ondernemers die sociale, spirituele, culturele en maatschappelijke waarde creeëren.
  • En weet: er zijn altijd mogelijkheden die passen bij jouw ondernemende geest en talenten.

De 4 bouwstenen van je business

Je Verdienmodel

Een goed verdienmodel zorgt voor zekerheid en continuïteit in je inkomsten. Maar wat is voor jou een goed model?

Je i -Marketing

Klanten. Wie zijn het. Waar vind en bind je ze. Wat willen ze? Marketing draait om presence en analyse. Hoe doe je dat?

Je Financieën

Financieel management is het fundament onder je bedrijf.  Dat laat je liever niet over aan boekhouder of accountant.

Je Talent

Het draait om jouw visie, focus en organisatie. Welke talenten zet je daarvoor in? En waarom niet alles alleen doen?

Wat heb je aan coaching?

Leer je droom omzetten in super scherpe visie

De droom wordt pas werkelijkheid met een scherp beeld van wat je wilt bereiken. Wat is je diepere verlangen? Waarvoor sta je elke ochtend op? En wat ga je uit de weg? 

Leer focus te kiezen én vast te houden!

Een scherp focus zorgt dat je alle energie stopt in wat je wilt bereiken. Focus is je gids in elke dag, elke week, elke maand. Focus legt elke actie onder een vergrootglas. Leer hoe je dat kunt gebruiken.

Leer jezelf meer kennen dan ooit!

Je karakter bepaalt hoe jij je talenten inzet. Dat heeft sterke maar ook minder sterke kanten. Leer jezelf dus beter maar heel goed kennen. Vooral ook wat zich verbergt in de schaduw van je onbewuste.

Leer Financieel Management te gebruiken

Wat wil jij aan inkomen overhouden na belasting? Hoe reken je dat terug naar omzet, kosten, prijzen? Leer dat goed onder de knie te krijgen. Leer te analyseren, te monitoren én te prognotiseren.

Leer Internet Marketing op maat

De grote kans voor elke kleine ondernemer! Hiermee kun je groeien zonder enorme budgetten. Data science heb je niet nodig, maar wel de kunst van Google Analytics, zoekmachineoptimalisatie en websiteopbrengst.

Leer te leven zonder ongezonde stress

Ongezonde stress is een killer. Je maakt er je immuumsysteem mee kapot en het vergalt je plezier. Iedere kleine ondernemer loopt wel een keer op het randje. Leer hoe je binnen de veilige en gezonde zône kunt blijven.

ZanZen Coaching Programma

Mijn ZanZen Coaching Programma gaat over twee maanden online. Tot die tijd heb ik beperkte ruimte om enkele kleine ondernemers te coachen. Heb je interesse wees er dan snel bij. Zoals marktlui roepen: op=op!

Gebruik de button om een vrijblijvende en gratis afspraak met me te maken.

Cookies, zonder kunnen we niet