De Spirituele Academie
Kom Proeven in Arnhem-Zuid

Pak deze kans: wordt gratis lid!

Ik nodig je uit om lid te worden van onze Spirituele Academie en te delen wat jou bezig houdt. Standaard is het lidmaatschap gratis om het voor iedere beurs mogelijk te maken mee te doen.  Je vindt daar:

  • publicaties, 
  • elke dag meditaties
  • cursussen
  • begeleiding
Meestal gratis. Voor sommige daarvan is een betaald lidmaatschap nodig.

Fantastische aanbieding: Nieuwe leden krijgen nu tot 1 maart 2019 gratis toegang tot onze cursussen. Ben je nog geen lid? Dan is dit het moment om in te stappen. 

Stenen op het Pad

BEN JIJ EEN SPIRITUELE REIZIGER?

Onze Spirituele Academie geeft jou de gelegenheid om medereizigers op je spirituele pad te ontmoeten in een vrijzinnige, open sfeer. Misschien ben jij, zoals zoveel mensen, niet meer zo zeker van wat nu precies zinvol is, zowel innerlijk als maatschappelijk. De traditionele religies bieden steeds minder houvast. Zoals mijn moeder in haar laatste dagen zei: “Ik wacht tot boven mij komt halen.” En met een fijne glimlach: “Maar ik ben er niet zo zeker meer van of boven wel bestaat.

Je ziel ontzorgen | Camila Fernandez

Spirituele Academie: Je ziel ontzorgen

In de afgelopen 50 jaar is er een hele geluksindustrie ontstaan die gouden bergen belooft. Maar wat in dat overweldigende aanbod helpt jou nu echt? Veel is meer van hetzelfde en houdt je gevangen aan de oppervlakte. Om dieper te gaan zit je meestal vast aan een gemeenschap met een eigen methode, visie en taalgebruik. Zelf wilde ik dat nooit. Daarom bijvoorbeeld heb ik in 1990 na 10 jaar gebroken met de Tibetaanse Rigpa-sanga.


Onze Spirituele Academie is bedoeld om vrij te kunnen delen wat ons bezig houdt. Zonder ideologie, zonder vooroordeel, zonder de meetlat van een religie of levensbeschouwelijke richting. We willen een huis bieden om je ziel te ontzorgen, je hart te luchten en dan gaan we ieder weer verder met onze reis.


Dat kan met een goed gesprek. Maar zeker ook met meditatie. Daarvoor vind je online oefeningen, cursussen en ook begeleiding op maat. 

Sharing & Caring Off-Line

De Online Spirituele Academie

Online delen is leuk, maar offline kun je elkaar huggen en koffie voor elkaar halen. Geen beter medicijn dan elke dag een paar knuffels. En je weet: Als je er een geeft ontvang je er ook een. Dat kan nu eenmaal niet anders: Sharing is Caring!

Wat denk je van een knuffeldag? Ga ik volgend jaar organiseren. Daar hoef je natuurlijk niet op te wachten. Wie kun je nu al een knuffel geven? Kijk om je heen. Je buurman? Buurvouw? Je fietsenmaker? Ontdek hoe leuk dat is. En laat het me weten op de community site.

Wanneer de knuffeldag is stsst tzt op De ZanZen|De Spirituele Academie.  

Cookies, zonder kunnen we niet