Zencoaching

Zencoaching bij ZanZen

maak de weg vrij in jezelf

Hoe zencoaching je kan helpen

Is dit nu alles?

Na vele jaren hard werken bekruipt je ineens een gevoel dat er iets niet goed meer is. Je doet wat je agenda van je vraagt. Je gaat slim en waakzaam om met de concurrentie in je bedrijf en daarbuiten, Je leert al gauw om teleurstellingen te incasseren, je kunt immers niet alles hebben. Dan ineens is er die innerlijke vraag: Is dit alles? Waar gaat het me nu echt om? Wat is de prijs die ik betaal voor een goed salaris, een fijn huis, mooie vakanties en uitdagend werk? Tijd voor coaching, counselling of supervisie?

Zinvol leven en werken

Dit zijn ongemakkelijke vragen. Liever horen we ze niet. Maar dat stemmetje zwijgt niet. Nog erger, het deelt ook rake klappen uit. Het kan zelfs je hele immuunsysteem kapot maken.  Hoe kom je daaruit? Wat staat je te doen om weer lekker in je vel te zitten en te weten dat je zinvol leeft. Niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Met Zencoaching kan ik je misschien helpen om daar iets mee te doen. Het is een vorm van coaching waarin Zen is geïntegreerd.

Welke keuzes maak je?

Anders dan in zentherapie, waar het om jouzelf draait, gaat het bij Zencoaching om je keuzes in werk en prive, over jouw professioneel en persoonlijk voelen, denken en handelen. Dat we dan soms een therapeutisch getint uitstapje moeten maken hoort erbij. Zencoaching is er voor iedereen met deze vragen. Dus ook voor jou!

Wat is de oplossing?

De basis bij Zencoaching is dat je voldoende zelfsturend vermogen hebt. Soms is het een kwestie van een deur in jezelf openen, soms van jezelf weer in het juiste perspectief zien. Soms van ervaren dat de werkelijkheid gewoon de werkelijkheid is. Herkennen en erkennen dat je motivatie minder is geworden. Of ontdekken dat ook jij je grenzen hebt. Soms wil je gewoon jouw werkwijze aanscherpen.

Hoe werken we?

We spreken al in het begin met elkaar af waar het om moet gaan en wat je wilt bereiken. Dat bepaalt wat het meest geeigend is: coaching of therapie. Soms verandert dat in de loop van het proces waaraan je begint. Dan zullen we dat benoemen. Jij moet per slot van rekening de baas kunnen blijven over je eigen proces en ontwikkeling. Bij wat langere trajecten evalueren we regelmatig de voortgang.

Andere Mogelijkheden

Entrepeneur coaching

Het is een avontuur om echt te doen wat je het liefste doet. Daar een goed inkomen mee verdienen is andere koek. Veel zelfstandigen verdienen een schijntje. Zit jij ook met een pegelprobleem? Misschien is dat op te lossen, misschien ook niet. Als businesscoach bij Qredits microfinanciering heb ik jaren ervaring opgedaan over wat werkt en wat niet.Ik heb het niet zo met online-begeleiding, maar soms kan het misschien niet anders. Dan doen we dat, via Skype of Whatsapp.

Groepscoaching en/of supervisie

Ik heb bijzonder boeiende ervaring met het werken in kleine groepen van 3 professionals. Dat is intensief, interactief, ondersteunend naar elkaar en heel rijk. Zulke gesprekken duren meestal een hele ochtend, middag of avond.

De kosten

De kosten voor Zencoaching zijn € 75 per gesprek van 1 uur individueel en € 60 p.p. van 1 dagdeel in drietal. (excl. btw.)

Beperkte ruimte

Coaching en therapie geven doe ik heel graag. Ik geniet ook graag van mijn kleinkinderen. Naast de leergang en meditatiegroepen heb ik dus beperkte ruimte voor individuele gesprekken.

Contact

Dat is het. Lijkt het je wat, stuur me dan een email met je telefoonnummer, dan bel ik je voor een afspraak.

Wij gebruiken cookies